Kilklackar.


H&M´s och Ellos vårkollektioner finns ute på nätet nu som ni säkert vet. De här H&M skorna är det som intresserar mig mest av vårnyheterna just nu.

Hittade ni något fint?

Låt dig inspireras!



Ingela Broling och Petra Eriksson har skrivit den här inspirerande boken som innehåller massvis med härliga bilder. Och nu har jag den i min ägo.

Klockan är 2.33 och jag är inte det minsta trött. Det är ju normalt.

Nikestore.



Jag skulle kunna handla upp nästan halva Nikestore just nu. Klickade hem dessa fyra plagg och ett par skor, men har typ 15 plagg i mitt "lockerroom" som jag ännu önskar mig. Det vita linnet i svart förstås, men fick inte den bilden att fungera.

På måndag börjar mitt bootcamp, då kör vi så det ryker (måste alltså hetsäta upp all choklad jag fick till jul innan dess. ;).

Tre ting.

Jag har tre riktigt stora intressen just nu. Mode, inredning och sport. Dessa intressen kommer att styra innehållet starkt nu också.

Så därför sätter jag till den nya kategorin träning. Där kommer ni att hitta allt från träningskläder till olika träningsformer.

Rea fynd 2.



Rea fynd nummer två skulle ju bli den här jackan som jag har tyckt att varit för dyr när den har sålts till specialpris under hösten och därför har jag väntat på att den skulle gå ner i pris ännu mer. MEN affären hade höjt den till normalpris inför rean och sålde den med 30% rabatt vilket betyder att den kostar ungefär detsamma som erbjudandet de haft under hösten. Hah. Ganska fräckt va?

Så det fick bli en lite längre jacka från Didriksson. Och vet ni vad? Jag köpte en V-I-T. De ni. Hade ju förstås tagit den svarta på bilden men de hade den inte så därför blev det en likadan i vitt. OCh jag är rätt nöjd med det hittills även om jag lär få nervproblem när den blir smutsig. Typ senast nästa vecka.

Har ni reafyndat?

Rea fynd 1.



Jag har gjort två rea fynd i år. Egentligen var jag inte ens det minsta sugenrea shopping. Hatar trängseln och oftast så finns det bara skräp kvar. Men som vanligt brukar saker gå bättre när man inte har några som helst förväntningar.

Detta träningslinne från Nike var det förstaTycker lätt att Nike har de bästa träningskläderna!

Vårmodet.



Ellos har satt upp en sneak peakvårmodet på sin sida.

Jag föll direkt för den här mockajackan med fransar! Finns även i svart!

God jul! ♥


You know me.



Robbie Williams nyaste singel You know me är ju en så skön låt.

Videon
däremot... haha, jaa skön dräkt på en skön artist och så gissar jag att låten kan finnas med på soundtracket till Alice i underlandet...? Annars kan man ju undra what´s up with the bunny costume? ;)

God jul till mig.



Eftersom alla klappar är inhandlade så fick det bli en julklapp till mig själv idag, när jag beslöt mig för att ta en runda på stan på min lediga dag.

En svart lång skjorta med volangdetaljer från Vila blev det. Den satt otroligt bra på!

Jeansskjortan.



Lindex har fått in en del vårnyheter nu, en utav mina favoriter är den här jeansskjortan.

Gillar volang detaljen!

Mitt hus.

 

Hittade äntligen ett hus från Walter & co, av en slump faktiskt, förra veckan. De hade en massa olika modeller, men jag gillade det här bäst. Har satt in en ljusslinga i det och nu lyser det fintmin tv-bänk.

Alla julklappar är inhandlade och inslagna. Lägenheten är städad och pyntad. Två dagar jobb kvar och sen tar jag vintersemester och jullov.   

Kilklackar.



Jag kan behöva dessa.

Vårfärger.



Gina Tricot hade fått in nya baslinnen i vårfärger. Gillar att de är lite längre!

Uggs ♥



Mina nya Uggs anlände idag. De kunde inte ha kommit lägligare! Nu behöver mina stackars fötter inte frysa längre.

Dessa är i modellen tall.

Nya väskan.



Idag invigde jag den nya väskan på min stadsrunda. Det kan konstateras redan nu att det var ett lyckat köp.

Idag har det varit kring -19 grader. Köldchock!

Puffärmar.



Köpte en 3/4 ärms svart tröja med puffärmar från H&M för någon vecka sedan, som jag inte har visat, tycker alltid det är svårt att fota svarta kläder, så jag bjuder på en puffärm.

Trevlig lördag!

Väska.



Det är mycket shopping nu efter att mitt shoppingförbud har upphävts. Idag tröstköpte jag den här väskan från Esprit efter att ha genomgått en visdomstandsoperation.

Den är så mycket snyggare irl än på den här bilden, men som sagt sladden är på vift. Men bilder kommer!

PS. Vet ni vad jag lyckades klicka hem igår? De fanns inne i alla storlekar på morgonen! Lucky day!


Nytt.



Vi fortsätter på temat Gina Tricot. Var där för någon dag sedan och skulle äntligen köpa Bea tightsen. Förutom dem så kom jag hem med två scarfar, ett linne, en t-shirt och ett annat par leggings.

Vad ska man säga, de har ju så mkt snygga grejer så ibland kan man bara inte låta bli!

Jag skulle förresten ta bilder och så glömde jag sladden så att jag får överfört bilderna. Mycket lyckat. Så ni får irl bilder senare. Och så länkar jag till produkterna nu istället.

Cats.



Dessa magnifika kattdjur klickade jag hem från Gina Tricot igårkväll.

Rena kapen, 9,90 euro st!

Födelsedagspresent.



Jag köpte en födelsedagspresent till mig själv också. Har tappat bort mina gamla svarta Uggs i den låga modellen efter att ha flyttat tre gånger på ett år. Så efter att ha hittat dessa till ett relativt förmånligt pris passade jag på.

De kanske inte är de snyggaste skorna, MEN lätt de skönaste! :)

Triss i skor.



3 orsaker till att vilja besöka Din Sko.

De har blivit riktigt duktiga på sin sak. Synd bara att det mesta är i syntetmaterial. Men ibland är skorna så snygga så man vill köpa dem ändå. Som dessa tre par.

Födelsedag.



Idag har jag födelsedag. Fick en gemensam födelsedagspresent/julklapp.

Lär nog inte få
så mkt annat till jul, haha! Tycker nästan att det känns pinsamt att få en sån stor grej, men här vågar man ju avslöja det anonymt... ;) Men visst är jag tacksam, det här lär ju vara bästa presenten ever, tack mamma och pappa! :) Och nej, den är inte splitterny!

Snälla tomten?


Love love love.



Jag är lite kär i de här overknee stövlarna.

RSS 2.0