Skjortor.



Skjortor från Gina Tricot, samma modell men den andra är en jeans skjorta.

Koftor.



Fina ränder från Vila.

Bikinis.



En dag blev till en vecka. Men nu lite updates...

Bikini övredelar från H&M.

Underdelen till den blåa har kommit tidigare och till den gröna är på kommande. Fick en lapp om att de var slut, men när jag kollade på nätet fanns de i nästan alla storlekar igen så jag gjorde en ny beställning.

Not today.



Idag orkar jag inte skriva.

Titta in imorgon igen!

Dagens vill ha:



...är den här Guess klockan.

H&M höst 2010 - kavajer

Här är mina två favoritkavajer.

En lite militärinspirerad och den andra fanns även i vårkollektionen i grått och puder, nu kommer den i svart. Båda är nog värda ett köp tror jag.

Badmode favoriter.

Här är mina favoriter ur H&M´s badklädeskollektion 2010.

Blått, korall, grönt och svart.

Baddräkten skulle vara ursnygg med jeansshorts.


H&M höst 2010 - randigt

Jag som älskar ränder så blev glad över att se dessa plagg i H&M´s höstkatalog.

Tyckte dessa i blå/vitt var de snyggaste färgkombinationerna.

H&M höst 2010 - Skjortor.

Snygga skjortor ur H&M´s höstkollektion. Jag beställde alla tre!

Rosa shorts.



De här är jag på jakt efter.

De lär ska finnas på Stadium. De är slut på webben (både hos stadium och de fanns inte i rosa hos nikestore) och fanns inte hos de Stadium affärer i Finland som jag har ringt till (i städer var jag har vänner som kan hämta). De var även slut i centrallagret i Finland.

Var hittar man dessa??? Hjälp!

H&M höst 2010 - skor

Skorna var kanske det jag blev mest imponerad av i H&M´s höstkatalog. Massvis med snygga. Men överlag tyckte jag att de hade lyckats bra med hösten!

Vi börjar med mina skofavoriter!


Brun utan sol.



Har testat Doves BUS nu i några dagar och är riktigt nöjd med den. Köpte den för ljusare hy först och sen började jag tänka att den för normal till mörk hy passar nog mig bättre så den ska jag testa snart!

Förutom den passade jag på att köpa min absoluta favorit Dove produkt, Silk Glow med glitter i. Den ska tydligen utgå från sortimentet eftersom Kicks sålde bort dem nu för -30%. Denna var den sista, annars hade jag hamstrat massvis med dessa.

Köpte en skrubb i samma serie också.

Paket...



...fick ett paket från Nikestore igår också, det innehöll dessa shorts och de här två linnena!

Det svarta linnet har jag önskat mig i så många månader, men det har aldrig funnits i min storlek. I affären fanns de bara stora kvar också, så när de hade fått in dem igen på nätet så var jag tvungen att få det!

La just in en beställning på lite höstgrejs till H&M, kan visa mina favoriter ur höstkatalogen senare ikväll. Nu väntar jag på att få dra till gymmet.

Jag skulle köpa en eyeliner...



...btw. så kom jag inte hem med någon eyeliner...

Haha!

(kofta från Only, resten från H&M)


Bustier.



I den tredje (!) Lindex butiken som jag besökte hittade jag äntligen den här i svart!

Hurra.

Lazy sucks.



Min nya favorit t-shirt på gymmet nu just... från Nike förstås.


Pepp pepp!

Fun in the sun.



Var på ansiktsbehandling förra veckan och passade samtidigt på att köpa det här nagellackspaketet från Essie.

Två fullstora lack och ett mindre över- och underlack. För tio euro. Helt sjukt billigt alltså! Överlag kostar ett Essie lack ca 18 euro i Finland. 11 euro om man beställer från Sverige.

Dagens i-lands problem.



Den här Lindex klänningen är F-A-N-T-A-S-T-I-S-K.
Modellen är snygg och färgen underbar.

Men inte på mig. Ligger mellan två storlekar. Den ena sitter bra över rumpan  och i midjan men min byst ryms inte in, medan den större storleken gör min rumpa bred som en ladugårdsdörr eftersom klänningen står ut så mycket där men den sitter bra upptill.

Kan man sy in månne? Orkar man sy in? Eller jag kan ju inte sy... så jag borde föra in den till en sömmerska isf. Men is it worth it tänker jag?

Mera Lindex.



De här Lindex produkterna är jag nyfiken på! Speciellt shortsen, men kombon av de båda kunde vara bra också. 

Hittade varkendera i butik idag när de erbjöd 40 % rabatt på en damvara. Typiskt.

Får fortsätta att hålla utkik!


Kjol och klackar hör sommaren till.



Köpte även den här fina kjolen från Lindex igår. Den passade bra med bustiern, sen blir det high heels och en kavaj över tänkte jag.

Lindex har igen en massa bra grejer som jag gillar! Ska visa senare!

Ut i underkläder?



Denna vita bustier köpte jag på Lindex idag.

Frågade om den månne fanns i svart? Nej, bara i rosa och vitt. Men på nätet finns den i svart? Hello Lindex öppna finska webbshopen NU!

Kommer att användas under kavajen i sommar (om jag vågar... vågar jag?).

Rosa är ett genomgående färgtema just nu.



Nike och Dri-fit förstås.

Nike
har enligt mig de snyggaste träningskläderna i bra material och de sitter oftast bra på mig. De ser dessutom lika bra ut tvätt efter tvätt och det är därför jag väljer deras träningskläder. Jag ser oftast inte ens något annat.

Det mesta av min tröstshopping har alltså gått åt på träningskläder, men det är ju ändå det jag går klädd i nästan dagligen. Och mitt jobb + den egna träningen kräver en del ombyten så det känns ändå som om det aldrig är tillräckligt, får tvätta konstant.


Black and pink.



Nya träningsbyxor från Nike, jag har storshoppat träningskläder den senaste veckan... Men de hade så mycket fina grejer!

Dessutom älskar jag svart och rosa!

Think pink.



De rosa skorna blev också mina igår. Äntligen!

Lyckan är rosa.



Titta vad jag hittade igår, de rosa shortsen!

De höll på och packade upp dem i affären när jag kom in! Lycka! Tog ett par svarta också att variera med, dessa kommer jag att köra styrketräning i!

Train hard, live well.



Ribbade linnen från Nike. De här är så sköna! Lagom långa och åker inte upp på jumppapassen. Och finns i en massa snygga färger!

Jag har tre rosa, ett svart och ett blått. Och fler lär det bli. ;)

Dagens fynd.



Hämtade ut dessa svarta låga Converse som jag beställde från Ellos för rätt länge sedan, hade en 50% rabattkod så jag kunde inte låta bli när jag fick dem för halva priset!

Nu blir de inga fler Converse i år! ;) 

Nike Long Airborne II



Nikestore är kanske min absoluta favoritaffärnätet just nu! Dessa två linnen i min favoritmodell (och i mina favoritfärger!) fanns med i ett paket som levererades till min dörr i torsdags.

Körde Bodystep och Bodycombat idag! Så kul!

Tränings outfit.



I senaste Fitness Magazine fanns den här artikeln. Det jag fastnade för var den snygga outfiten. Måste ha dessa rosa shorts och skor! Rosa sporttoppen under har jag redan, medan den svarta toppen tycks vara utsåld på nätet iaf. Får hålla utkik efter den!

Nu ska jag dra till gymmet! Later!

Shorts.



Behövde ett par svarta shorts eftersom mina gamla inte satt bra längre så jag hämtade ett par från Rut m.fl. De är likadana som de färgade jag visat innan!

Min vår- och sommarlista börjar snart bli komplett!

Shock Absorber.





Shock Absorber har tagit fram grenrelaterade sportbehåar för löpning, bollsporter och racketsporter.

Jag köpte den som är anpassad för löpning och även om jag tyckte att den var lite dyr så var den lätt värt pengarna, den här är den bästa sportbehån jag någonsin haft! Den håller verkligen allt på plats så att säga.

Rekommenderas!

Running.



En ny löpartröja fick också följa med hem förra veckan. Rosa och svart är nog min favorit färgkombination. Från Nike som vanligt.

Varje vår när solen börjar skina vill jag springa och springa. Så även i år (det går över sen när hösten och det taskiga vädret kommer tillbaka...).

RSS 2.0