Leggings.



Köpte dessa leggings i lördags också. De kommer från Lindex. De är riktigt duktiga på leggings just nu.

Julklappar.



Var och kollade på lite julklappar med mamma häromdagen, jag brukar få bestämma vad jag vill ha i klädväg så det blir rätt och då fick hon bl.a. köpa den här jackan åt mig. Den kommer från Vero Moda. Bilden är lånad från Nelly.

Orkar knappt vänta. Förutom denna blev det ett par ursnygga lackleggings och två linnen. Allt från Vero Moda. De hade mycket snyggt just nu!

Träning.



Jag har shoppat träningslinnen, det blev ett lila och ett rosa den här gången. Nike är mitt absoluta favorit märke när det kommer till träningskläder. Passade på nu när de hade ett erbjudande som gav 25% rabatt hela sortimentet!

Till jul önskar jag mig samma linnen men i grönt och svart, tack.

Ånger.



Ska skicka tillbaka två av Jimmy Choo armbanden imorgon. Valde att behålla det bredaste armbandet och nitbältet, men nu ångrar jag att jag inte köpte det här bältet också och nu är det förstås slutsålt.

Varför ska det ibland ta för länge att inse hur snyggt något faktiskt är?

Shoes shoes shoes.



Vagabond har massvis med snygga skor i sin höstkollektion. I början av december ska även den här komma ut. Kanske värt att ta en titt på tror jag.

Rutor och nitar.



Jag bröt mot mitt shoppingförbud idag och klickade hem den här svartvita skjortan med nitar från Gina Tricot.

Men den är ju bara så förbannat snygg! Förresten har de en massa snygga leggings som jag vill ha just nu också, men det stod jag emot.

Nu smygstartar jag...



...julen.

Julstjärnor i ugnen och två vita tomtar fick titta fram. Köpte dem igår så det kändes onödigt att packa ner dem med resten av julpyntet.

Nästa helg
ska jag julpynta riktigt!

New Moon.



Idag har jag sett New Moon. Jag älskar ju Twilight, har läst alla böcker flera varv igenom både på engelska och svenska. New Moon är min favoritbok i serien.

Saknar en del detaljer i filmen, en del har ändrats och det känns som om man har lite för bråttom i handligen. Men jag gillade ändå filmen och de kunde inte ha valt en bättre Jacob Black än Taylor Lautner.

Tyckte även att slutet var klockrent för dem som inte har läst böckerna. ;) Nu måste ni också se Eclipse.

Jimmy Choo for H&M



Idag kom mitt efterlängtade Jimmy Choo paket från H&M.

Valde att avbeställa två armband och halsbandet tidgare så de blev bara dessa. Armbanden är jag kanske lite besviken på också, de var inte lika fina som jag hade hoppats irl. Kedjearmbandet var mer matt än jag hade förväntat mig. Så jag ska ta en funderare på dem, men skärpet var i alla fall en höjdare.

Och smyckena kom i fina blå Jimmy Choo förvaringspåsar.

Mera accessoarer.


Klicka för större bilder!

♥ pärlhalsband, H&M
♥ långa skinnhandskar med nitar, H&M
♥ Hope armband, Bijoux By Us

Halsbandet är fantastiskt, love it, blir perfekt till december månads fester!

Accessoarer.



Fick hem ett paket från H&M igår, det innehöll mestadels accessoarer. Här är några av dem.

Fler bilder
kommer.

Är för en gångs skull riktigt nöjd med min beställning! 

Mammas pojkar.



Sitter och kollar Mammas pojkar som bäst, Naima är ju helt klart den som gör programmet. Hon är helt fantastisk.

Wang look-a-like.


Lindex har fått in den här Alexander Wang liknande väskan i sin webbshop igen. Har en själv och även om jag överlag föredrar väskor i äkta skinn så är denna riktigt snygg!

Smått och gott.



♥ armband, Pearls for girls
♥ mössa, H&M

Förutom dessa köpte jag en ursnygg korsett och linnet med kedjor på Lindex. Fick dessutom 30% rabatt på båda eftersom de skickade ut rabattkuponger i veckan.

TRESemmé.



Passade på att köpa två förpackningar av mitt nya favorit shampoo + balsam från TRESsemmé när de hade dem till specialpris. Betala för shampoot och får balsamet på köpet.

Jag valde Moisture Rich.

Har tidigare använt mycket av Tigis twin produkter, Gliss och Pantene Pro V. Gillar Tigi, men det här är billigare och nästan lika bra.

Leggings är farligt!

 

Jag har gått med leggings nästan hela hösten för de är ju så bekväma, men igår när jag skulle dra på mig mina jeans insåg jag allvaret. Jag fick lägga mig ner på golvet för att få på mig dem (de var dock nytvättade så jag skyller lite av det på det också...;). 

Jag har varit lat hela hösten, men jag blir det när det börjar bli mörkt och kallt. I våras tränade jag 2-3 pass per dag när jag var som aktivast. I höst har jag tränat typ 1 pass vecka + de pass som jag drar själv.

Därför så gick största delen av den här månadens shoppingbudget åt på den här högen + en hoodie som jag köpte redan igår. Och därför får jag inte köpa några kläder innan jul.

Helgens snacks som inköptes idag blev 1,5 kg mandariner. Och i morgon drar jag till gymmet!

Nu måste jag skärpa mig!

Jimmy C. part two.



Wohoo, 11.01 (finsk tid), hade jag shoppat vad jag ville ha! Det vill säga allt som finns på bilden!

Jimmy C.

Sitter och väntar på att Jimmy Choo kollektionen ska släppas nu, vi får se hur det går. Redan är jag försökte gå in på H&M´s sida för ett tag sen stod det att sidan var full med besökare/shoppare så jag kom inte in så det kan bli en hård strid.

Ska ni försöka shoppa?

Vita ljushus?



Jag är nästan besatt av att få tag på såna här vita ljushus nu och hittar dem ingenstans...

Snälla hjälp mig?

Kilklackar.


Fortsätter att hylla Vagabond, dessa kilklackar är underbara!

Jag tycker kilklacken är ett perfekt sätt att känna sig vardagsfin om man vet att man inte orkar gå i klackar hela dagen.

Förutom dessa har Vagabond några andra fina alternativ på kilklacksskor.

Orkar inte idag.

Kom nyss hem från jobbet och ska tillbaka 6.15 så jag tror jag går och lägger mig nu. Återkommer i morgon!

Pärlor.


Såg det här halsbandet live i affären den här veckan och kan nog påstå att det kommer att bli en av mina absoluta favorit accessoarer i vinter.

Kanske
till och med kedjorna får ge vika?

Inredning i vitt i väntan på julpyntet.



Såg att affärerna har ställt fram en massa julpynt nu. Själv är jag lite sugen på att börja julpynta också. Har faktiskt letat fram julpyntslådan redan, får se hur länge jag kan hålla mig.

Tills dess fick jag nöja mig med att köpa ett vitt trähjärta att hänga upp. Jag gillar ju vita inredningsdetaljer.

När tänker ni börja julpynta?

Lindex leo.



Veckans snyggaste t-shirt hittar man, surprise surprise, på Lindex. 49,50 kr (!!!) får man den för från Shop Online, men om man som jag bor i Finland och inte kan beställa så kostar den 149 kr. Typ 14,90 € då alltså.

Jag skulle matcha den med svarta tights, en massa armband och ett par svarta skor med eller utan klack.

Ska kika efter den i helgen.

Ni börjar väl snart tro att jag får betalt för att skriva om Lindex, men så är inte fallet, jag råkar bara gilla vad de gör just nu extremt mycket.

Spontan shopping.


Klicka för större bilder!

♥ svart spetsklänning/topp, Vila
♥ grått spetslinne, Vila
♥ svart oversize kofta, Gina Tricot
♥ svarta leggings med fuskskinnsdetaljer, Lindex
♥ silver örhängen och skinnarmband med stenar på, Lindex

Jag skulle ju egentligen bara till posten...

Nytt!



De här köpte jag idag... Lindex I say people. L-I-N-D-E-X!

Förutom dessa har jag handlat en massa annat fint, spontan shopping när den är som bäst! Jag visar er ikväll när jag kommer hem från jobbet!

Vagabond <3



Har jag sagt att jag älskar Vagabonds höstkollektion?

Att jag äger fem (!) par skor ur höstens kollektion och är sugen på minst fyra par till?

Att skor är det bästa man kan shoppa?

Mode för alla?


Den här klänningen skulle jag kunna tänka mig att ha på jobbets julfest i år, den kommer också från Lindex Affordable Luxury kollektion. Ska se om man kanske kunde få tag på den på något sätt... Man skulle ju helst vilja prova innan för att se hur den sitter på.

Kollektionen ha varit mycket omdiskuterad på nätet idag såg jag, den tillverkas tydligen bara i storlekarna S och M. Personligen tycker jag att det kanske var ett dumt drag av dem, alla ska väl ha rätt att få känna sig fina oberoende av storlek, precis som någon hade skrivit innan så behöver man ju nödvändigtvis inte vara tjock för att ha storlek L heller utan det räcker med att ha man har lite större bröst eller breda axlar, sedan kanske vissa vill ha en lösare passform på sina kläder. Och jag tror absolut man vill kunna klä sig snyggt även om man drar en storlek L eller större.

Vad tycker ni om detta?

Later.

Tydligen fungerar det inte att ladda upp bilder just nu, så vi gör ett nytt försök senare idag.

Balmania.



Bianco
Blink

Köpte två par Balmain inspirerade skor till december månads festligheter, julfester, födelsedagsfirande,jul, nyår och bröllop ska det hinnas med under loppet av en månad.

Därför behövde jag dessa.

Rosa teknik.



Jag är ju barnsligt förtjust i rosa teknikprylar så jag kunde inte bara motstå att köpa en ny rosa mus till min dator när de hade dem till specialpris. Den är dessutom trådlös.

Finns dessutom i flera andra färger också, som t.ex. röd och grön.

Skoproblem.



Först var jag sugen på ett par Dr. Martens, men så fick jag syn på dessa som är lite mer feminina ändå när de har klack. Nu har jag svårt att bestämma mig...

Vad tycker ni?

Den ultimata partyskon...



...ska bli min på måndag har jag tänkt.

Hoppas hoppas den finns kvar i min storlek. Och det bästa är ju att jag är med i Biancos klubb och som välkomstpresent får man 20% rabatt på ett par skor. Skynda att bli medlem om ni inte är det, erbjudandet är i kraft 3 månader om jag inte minns fel. Det kan ha varit två också...

Snygga accessoarer.



H&M har mycket snygga accessoarer nu i höst, här är en del av mina favoriter.

Ringar, kedjor och skinnarmband kan jag aldrig få för mycket av, men gillar att bryta av med det rockiga med lite pärlor också.

Alla
dessa kan ni hitta i deras webbshop nu också. Armbanden kommer från herrkollektionen.

Affordable luxury.



Ur Lindex Affordable Luxury kollektion föll jag genast för dessa leggings/byxor. Ursnygga.

Men jag tycker det är trist att de inte säljs i alla Lindex butiker... Ni hittar listani vilka butiker kollektionen säljsderas här. Den kan även köpas ur webbshopen om man bor i Sverige.

Kedjor.



Vi fortsätter temat Lindex.
(Som förresten släppte sin Affordable Luxury festkollektion 00.00 idag. Mer om den senare...)

Ett svart baslinne med kedjor som jag har på känn att jag kommer att behöva. För 1½ år sedan hade jag aldrig ens kollat in Lindex kollektioner och nu hittar jag en massa fint där.

Bra jobbat!

Läder och nitar.



Det här kan vara de snyggaste skorna jag någonsin har sett. EVER liksom.

Stilsäkra Caroline
har nöjet att äga dessa.

Finns tydligen även som pumps vilket inte hade varit helt fel heller.

Vad hände här?



Jag beställde dessa tights från Gina Tricot och fick ett par vanliga strumpbyxor???!!!

Ett argt mejl är på väg. Synd att de inte har någon telefonnummer jag kan ringa till och skälla!!!

Rosa bandet.



Jag stödjer minsann Rosa bandet i år.

Har köpt ett Rosa BandLindex, köpte Hot ´n´cool glasen från Iittala (tror jag ska köpa två till i ett senare skede) samt potatisskalare, osthyvel & sax från Fiskars.

Jag är lite svag för rosa prylar.

Nytt!



Klicka för större bilder!

♥ Leggings med fuskskinn, Lindex
♥ Strumpbyxor, Lindex
♥ Rött baslinne, Gina Tricot
♥ Tubhalsduk, Gina Tricot
♥ Nitbälte, Gina Tricot

Bloggdesign?

Förresten blir de ord jag har länkat lila på era datorer? I andra och tredje inlägget är det lila, men i alla andra inlägg syns inte länkarna även om de finns där...

Vad kan detta månne bero på?

Tisdag.




Idag blev det lite småshopping för min del. Leggings, strumpbyxor, linne och ett bälte.

Kan visa er sen!

Jimmy Choo for H&M.



Snart släpps den omtalade Jimmy Choo kollektionenH&M och jag har faktiskt hittat en hel del favoriter bland accessoarerna som jag ska försöka klicka hem sen. 

Skorna var okej
, men inte så fina som jag hade förväntat mig så jag tror jag kan leva utan dem.

Har ni hittat några favoriter?

Ni kan se hela kollektionenH&M´s hemsida.

Btw. Jag har inget Photoshop på datorn så det blev ett "fint" Paint kollage idag.

Lindex leggings.



Lindex fortsätter att höja sin status med sina snygga nyheter.

Köpte tajtsen
med dragkedja förra veckan och har försökt spana efter de med fuskskinnsrevärer, men har tyvärr inte sett dem ute i butik än.

Har ni?


Leggings.



Jag är helt insnöad på leggings i höst. Jeansen får vila tills det blir riktigt kallt.

Klickade
nyss hem dessa leggings från Gina Tricot. Har sökt efter något liknande ett tag nu och såg dessa på Fashionfevers blogg.

Och vet ni vad det bästa är? De kostar 9,90 €. Alltså 99 kr.

Nu kör vi.



Villivadelma
är finska och betyder Vildhallon.

Det kommer att bli mode, inredning och livsstil. 

Mycket svart/vitt. Mycket nitar. Mycket kedjor. Rutiga skjortor. Mysiga tröjor. Sköna leggings. Vackra skor. Fina accessoarer.

Nu kör vi.

L.

PS.
Bloggdesignen står duktiga Elin för.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0